Pořádané akce

Rozvrh hodin od 2.1.2024

Čas 08:00-09:00 10:00-11:00 16:30-17:30 17:30-18:30 18:30-19:30 19:30-20:30
Pondělí
 
 
    Problémové partie
SC Palmovka
od 110,- Kč
 
Úterý
  FitMAMI® Indoor
Střížkov - TJ Prosek
od 150,- Kč
       
Středa            
Čtvrtek   FitMAMI® Outdoor
Prosek - park Přátelství
od 120,- Kč
       
Pátek
         

Abyste měli jistotu, že se na lekce ve Sportcentru Palmovka vejdete, doporučuji rezervovat předem přes on-line rezervační systém
Na úterní a čtvrteční lekce fitMAMI® se rezervujte přes rezervační systém
Na úterní lekci BSH na Beachklubu Ládví je nutná rezervace přes rezervační systém

Aktuální ceník Sportcetra Palmovka najdete zde: http://scpalmovka.cz/cenik
Ceník lekcí Fitmami najdete zde:
https://www.lucik.cz/aerobic/fitmami/fitmami.html

Workshop Instruktor Trampies

Nabízíme Vám jednodenní workshop k vedení hodin trampolínek. Workshop je určen všem, kteří mají znalosti a zkušenosti ve vedení lekcí pro širokou veřejnost (vlastní tedy nějakou licenci - aerobic, spinning, body and mind atd.). Školení má celostátní platnost.

Aktuální termíny školení

  • momentálně není vypsán termín

Více informací naleznete po rozkliknutí celého článku.

Pokračovat ve čtení

Školení Instruktor Trampies

Nabízíme Vám víkendový diplomový seminář k vedení hodin trampolínek. Seminář slouží široké veřejnosti, která má zájem rozdávat radost ze cvičení na trampolínkách ostatním a nemá zkušenosti ani potřebnou kvalifikaci k vedení skupinových lekcí. Školení má celostátní platnost.

Aktuální termíny školení

  • momentálně není vypsán termín

Více informací naleznete po rozkliknutí celého článku.

Pokračovat ve čtení

Workshop Balanční pomůcky

Nabízíme Vám jednodenní workshop balančních pomůcek. Workshop obsahuje lekce BOSU Cardio Interval, BOSU Balance, BOSU Body s využitím Staby, Fitball, Bakka Board. Kurz je vhodný pro instruktory s praxí z jiných forem cvičení. Workshop slouží zejména k rozšíření praktických znalostí. Školení má celostátní platnost.

Aktuální termíny školení

  • momentálně není vypsán termín

Více informací naleznete po rozkliknutí celého článku.

Pokračovat ve čtení

Trampolínky

jumping3.jpgSkákání na trampolínkách je poměrně novým typem cvičení, který je převážně celou hodinu veden na trampolínách o průměru 100 cm. Rozdíl mezi trampolínkami a cvičením Jumping® spočívá v tom, že trampolínky nemají řidítka. Nemusíte se bát, že z trampolínky spadnete, vzhledem k jejímu malému průměru je stabilní sama o sobě. Při cvičení se využívá motivující hudby stejně jako u hodin aerobicu. Při skákání na trampolínkách účinným a zároveň zábavným způsobem zlepšujete kondici, celkovou stabilitu těla a formujete postavu. Díky měkkým dopadům šetří cvičení na trampolínkách klouby a zároveň působí jako balanční plošina pro zpevnění a posílení svalů. Zapojujete především svaly hýžďové, lýtkové, svaly kolem kotníku, hluboké svaly zádové a břišní a svaly pánevního dna. Přijďte si pořádně zařádit a zaskákat na hodinu trampolínek! Hodina je poměrně náročná, můžete mi věřit, že si pořádně zamakáte :o)

Na trampolínkách si můžete zaskákat na pravidlených hodinách ve Sportcentru Palmovka!!! Rezervace nutná předem na http://rezeravce.scpalmovka.cz

Pro popis a animace některých cviků klikněte na celý článek!

Pokračovat ve čtení

BOSU

bosu-02.jpgBOSU je cvičební pomůcka, která slouží jako balanční plošina při Vašem cvičení. Na této balančí plošině se dá cvičit oběma stranami nahoru (tedy jak plošinou nahoru, tak dolů). BOSU vypadná jako klasický fitball uříznutý asi ve dvou třetinách. Vrchní třetina je ukončena základnou, na které jsou protiskluzové body a na tuto "třetinu fitballu" - kopuli - se nastupuje a sestupuje. Pomůcku můžete také otočit pevnou stranou nahoru a cvičit tímto způsobem. Vzhedem k nestabilitě a celkovému navržení BOSU potřebujete udržovat rovnováhu při každé pozici. Touto snahou docílíte zapojení především hlubokých břišních a zádových svalů a svalů pánevního dna (tedy svalů "středu" těla). Podle toho, jak moc máte BOSU nafouklé zapojujete střede těla víc nebo míň. Čím víc máte pomůcku nafouklou, tím jednodušší je udržení celkové rovnováhy. Pro bližší informace klikněte na celý článek.

Pokračovat ve čtení

FITMAMI

Fitmami_Dubnova.jpgFITMAMI OUTDOOR/CVIČENÍ S KOČÁRKY je určeno především maminkám, které mají malé děti (ideálně do 4 let) a nemají hlídání pro chvíle, kdy si chtějí samy zacvičit. Jedná se o venkovní cvičení s kočárky a dětmi - cvičíme hlavně v parcích, lesoparcích, na in-line stezkách. Lekce je vedena formou intervalového tréninku, kdy střídáme rychlejší části (běh, rychlá chůze, lehké poskoky) s posilovacími bloky. Zpevňujeme především problémové partie (stehna, zadeček, bříško) s využitím laviček, obrubníků, schodů a gumiček či jiného posilovacího náčiní. Zároveň v rámci lekce bavíme děti písničkami, aby se nenudily. S dětmi cvičíme i v rámci posilování :) Cvičení je vhodné jak pro maminky začínající po šestinedělí, tak pro zdatnější a trénovanější.

Více informací najdete v celém článku.

Pokračovat ve čtení

  • 1
  • 2
TOPlist